portfolio

Archivering

- Restaurant puur - Stichting Arduin - Dienst Bestuurlijk Ondersteuning Scalda

MuZEEum

Diverse administratieve werkzaamheden

Werksaam Zeeland

Mini Symposium Arbeidsmarkt

Emergis

Data invoeren Topdesk

Rotary Club

Aagtekerke Open

Zeeland Business

Startersdag 2014

De Zeeuwse uitdaging

Beursvloer

Contacta Krant

Interviews en tekstverwerking.

Hospitality

Diverse evenementen: - De Scheldebeker 2014 - Contacta 2014 - Team Brunel Volvo Ocean Race promotietour - Mini Symposium Arbeidsmarkt - Beursvloer Zeeland 2014 - Goes in Dialoog 2014 - Dok 41

LedsProgress

Data invoeren en opschonen database. Promotiewerkzaamheden.

Dok41

Diverse bijeenkomsten.

Juvent

Voor Juvent heeft Inceptio de promotie verzorgt voor één van de pleegouderavonden in Kapelle. Er zijn verschillende taken uitgevoerd, namelijk: - opstellen adressenbestand voor verspreiding van het promotiemateriaal - het fysiek verspreiden van het promotiemateriaal bij de geselecteerde adressen Juvent biedt jeugdhulp aan kinderen tot 23 jaar, in elke fase van hun leven.

Kinderen die te maken hebben met gedragsproblemen, ontwikkelingsstoornissen of problemen van psychiatrische aard zijn bij Juvent aan het juiste adres. Ook kinderen met een licht verstandelijke beperking kunnen rekenen op de hulp van deze instantie.

Juvent werkt niet alleen. Ze werken intensief samen met andere hulpverlenende instanties en met ruim 500 pleegouders. Zo zorgen ze er samen voor dat de schakels in de jeugdhulpverlening een stevige ketting vormen.

Met veertig locaties verspreid over heel Zeeland is Juvent dé aanbieder van jeugdzorg in Zeeland.